Chtěla bych se ...

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,máme čtyř měsíčního chlapečka,po narození jsme dobře nastartovali kojení a fungovalo plně až dosud.Nyní jsme museli začít přikrmovat,neboť mléka už není dost.Lékařka doporučila Nutrilon,teď máme už číslo 2.Chtěla bych vedět,zda je to takhle správně,když kojím asi 5x za den a k tomu vypijeme přibližně 600ml Nutrilonu 2.V noci jen kojíme.Je možné vypít k tomuto kojení Nutrilonu i více a kolik?Doporučno je 800ml,ale asi pro vůbec nekojené ditě.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přikrmování je při nedostatku mléka v pořádku, 600 ml Nutrilonu mi však připadá poněkud mnoho, závisí však na tom jak Vaše dítě prospívá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: