Chtěla bych se...

dobrý den, chtěla bych se zeptat, když se člověk nakazí od partnera HPV viry a je léčen může po vyléčení znovu toto onemocnění chytit? Je dobré když si partner zajde na vyšetření ke kožnímu lékaři? A jak se vlastně muž může nakazit HPV viry. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý dem, zaléčení HPV není nikdy zcel ožné, HPV v těle prakticky vždy do určité míry přetrvává. Nejčastějším způsobem nákazy je pohlavní styk.Návštěvu urologa či venerologa vřele doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: