Chtěla bych se...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,máme 4,5 měsíční miminko a má hydrokélu na pravé straně.Na kontrolu máme přijít za dva měsíce a pokud se nevstřebá bude asi doporučena operace.Je v tomto věku operace nutná a co vše obnáší?Děkuji za odpověď.Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak správně navrhl Váš lékař, bylo by dobré počkat zda se hydrokéla nevstřebá a operovat později ,ideálně dle mého nézoru 12 měsíců a později.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: