Chtěla bych se ...

DOBRÝ DEN.CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT JESTLI JE NUTNÁ LAPAROSKOPIE SRŮSTŮ PO SLEPÉM STŘEVĚ NUTNÁ V PŘÍPADĚ KDYŽ BŘICHO POBOLÍVÁ JEN OBČAS A JESTLI BY NEBYLO LEPŠÍ POČKAT S OPERACÍ AŽ KDYŽ BUDU CHTÍT MÍT DÍTĚ?SLYŠELA JSEM ŽE PO LAPAROSKOPII JE VĚTŠÍ ŠANCE NA OTĚHOTNĚNÍ.JE PRAVDA ŽE SE SRŮSTY MOHOU UDĚLAT ZNOVU?JEŠTĚ BYCH SE CHTĚLA ZEPTAT NA CO PŘESNĚ SE UŽÍVÁ NORETHISTERON?MÁ GYNEKOLOŽKA MI HO PŘEDEPSALA ABYCH DOSTALA MENSTRUACI A BRALA SEM HO 9 DNÍ A ZA DVA DNY PO VYUŽITÍ LÉKŮ JSEM PODLE LÉKAŘKY MĚLA DOSTAT MENSTRUACI ALE NEDOSTALA.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, laparoskopii, jakožto metodu zvýšení pravděpodobnosti otěhotnění bych rozhodně nedoporučovala, srůsty se samozřejmě mohou vytvořit znovu.Pokud jste stále i přes užíván Norethisteronu nedostala menses, navštivte znovu svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: