Chtěla bych se ...

DOBRY DEN CHTĚLA bych se zeptat zda egilok a rytmonorm dlouhodobě uživane po katetrove ablaci srdce mužou zpusobit impotenci bez sexu již 7m a k sexuologovi manžela neostanu co poradite

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivo, je pravda, že oba léky skutečne mohou způsobit impotenci, ale spíše vzácně. Takže bez podrobnějšího vyšetření nelze s určitostí říci, zda je impotence způsobena léky nebo zda příčina je někde jinde. Pokud manžela nedostanete k sexuologovi, bylo by na místě i vyšetření a porada s urologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: