Chtěla bych se...

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem ve 36 týdnu těhotenství a byl mi stěrem z děložního čípku zjištěn MRSA mám strašný strach gynekoložka mi nasadila antibiotikum dalacin. Chtěla bych se zeptat jestli to neohrozí moje miminko ? A tyk kdybych porodila předčasně a MRSA měla pořád zda to neublíží mému mimču? Taky bych ráda kojila, ale nevím zda je to možné, taky si nejsem jistá jestli MRSA nemám ještě někde jinde.. manžel byl na stěru z krku a má MRSA taky chytli jsme ho od babičky, která pobývala na LDN co máme teď udělat ?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Užívejte antibiotika tak, jak vám je předepsali na gynekologii, pravděpodobně ještě během porodu budete zajištěna antibiotiky v infuzi. O miminko se bát nemusíte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x