Chtěla jsem se ...

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat jestli spolu nějak můžou souviset srůsty po slepém střevě s bolestí břicha,s pocitem na zvracení,se zácpou či průjmem?Mám plánovanou laparoskopii na gynekologii právě pro srůsty.předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Po jakékoli nitrobřišní operaci může dojít ke srůstům v oblasti břicha či malé pánve, právě ženy jsou po operaci/či zánetu slepého střeva ohroženy neplodností z těchto důvodů. Srůsty mohou způsobovat pobolívání v dané oblasti, ale problémy se stolicí či zvracení by být nemělo. Váš lékař by měl vyloučit jiné příčiny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x