Chtěla jsem se...

  • Dotaz od: Alena Starcová
  • Publikováno: 2.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Plánujeme s přítelem miminko, ale po vysazení HA mám cyklus cca 38 dní. Myslela jsem si, že u mně neprobíhá ovulace, ale tento cyklus jsem si udělala ovu test 25. DC a byl pozitivní. Je možné, že je ovulace takhle pozdě? Od svého gynekologa jsem dostala clostilbegyt na podporu ovulace, ale nevím zda ho mám brát, když ovu test byl pozitivní. Ještě jse se chtěla zeptat zda by nebyl lepší agnucaston, když je přírodní. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pozdější nástup ovulace je možný a není žádnou vzácností. O případném vysazení Clostilbegytu se v každém případě co nejdříve poraďte se svým gynekologem, který zná Váš zdravotní stav celkově. Agnucaston je na rozdíl od Clostilbegytu, který je mimo jiné určen přímo na stimulaci při anovulačním cyklu, pouze obecně určen jako podpůrná léčba poruch menstruačního cyklu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x