Chtěla jsem se ...

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je pro mě vhodná antikoncepce Mirena, když mám problémy s užíváním antik.pilulkama.Brala jsem Minesse,Jeanine,Novynette,Minulet,atd.jediná pilulka kterou jsem mohla brát byla Gracial,ale po 4letech mi začala hrozně bolet hlava tak jsem to musela vysadi a nevím co dál. První měsíc vždy dobrý a pak špinim nebo mám menzes klidně i 14dní jsem z toho už rozladěná. Mám jít do HA mirena???díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Čím více preparátů jste už vyzkoušela a nesedly Vám, tím menší pravděpodobnost je, že nový preparát Vám vyhovovat bude. Můžete to zkusit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: