Dnes jsem 44dc...

Dobrý den, dnes jsem 44DC a ještě jsemnedostala MS. U lékaře jsem byla pře týdnem a těhotenství nebylo prokázáno. Na UTZ nic nebylo. Dostala jsem injekci na vyvolání MS. Ale zapomněla jsem se zeptat za jak dlouho injekce působí a lékař mi to neřekl. Zítra to bude týden co jsem jí dostala a MS ještě nemám. A další věc na kterou se chci zeptat je jestli když teda vajíčko nebylo uchycené tak jestli by ta injekce mohla "zařídit" aby se ani neuchytilo a nějak ho strhnout a vyplavit s MS. Podotýkám, že těhotná být nechci, mám doma 16-ti měsíční holčičku a těhotenství bylo od začátku rizikové a od 18.tt jsem musela jen ležet s podloženým anohama a nedovedu si představit tenhle režim s tak malým dítětem.Navíc na to nemám ani psychycky. Ještě chci říct že jsme měli pohlavní styk pouze jednou a chránili se kondomem který nespadl ani nepraskl. Dělala jsem si 4 těhotenské testy a 2 byly negativní a pozdější 2 slabounce pozitivní. Děkuji za reakci

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruace by se měla dostavit do 14 dní. Při pochybnostech raději svého lékaře kontaktujte dříve. Podání této injekce by nemělo těhotensvtí poškodit. Chápu Vás, že s malým dítětem hned další nechcete. Ale jak mi to popisujete, je pravděpodobnot, že jste těhotná velmi malá. Těhotenské testy, které jste si dělala, byly pozitivní v době, která je určená k odečtení testu nebo až za delší dobu. Při pozdějším odečtení se může jednat o falešnou pozitivitu. Těhotenské testy z moče jsou skvělé, protože se jedná o rychlou a jednoduchou metodu, kterou si žena sama může zjistit, zda je těhotná. Problém je však, že občas jsou testy nepsecifické. Řešení je vyšetření z krve, kdy je výsledek prakticky vždy jednoznačný.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: