Dneska při o...

Dobrý den, dneska při oblékání bodýčka 2-měsíčnímu synovi jsem byla neopatrná a patentem jsem mu "zajela" do fontanely. Myslíte si, že bych mu mohla způsobit nějaké zranění, krvácení v mozku?? Děkuji ze odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost krvácení do mozku při stlačení fontanely patentem není příliš vysoká. Pokud váš syn nejeví žádné známky změny vědomí, nekrvácí, normálně pije, nedělal bych si starosti. V opačném případě navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: