Ja by som sa ra...

Dobry den ja by som sa rada informovala ci je vhodne si dat spravit piercing do nosa pocas dojcenia?zaujimalo by ma to pretoze je vela nazorov ale radsej by som dala na slovo lekara,dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko přenosu hepatitdy C je při piercingu v nepříliš kvalitním salonu stále přítomné a zvláště za kojení by bylo dosti velikou komplikací.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: