Je mi 30 let a ...

Dobry den,je mi 30 let a pracuji jako vyr. delnice.Je to namahava prace a dnes mam vysledky CT a tuhle diagnozu.CT LS patere objemny vyhrez plotenky L5/S1 do kanalu s vyraznou kompresi duralniho vaku a suspektni iritaci S1 bilat.Obj.nerri O..koncetinovy nalez bez lateralizace..lassegue bilat.65 st. Z.VAS S1l.sin.diskogenni.Dopor.mri LS,pak NCH vysetreni.Chtela jsem se zeptat je operace nutna?A mohu dale vykonavat stejne zamestnani?A jak bude probihat pooperacni lecba?Bolesti mam uz asi rok.Dekuji Lucie

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě je operace zcela na místě, může dojít k útlaku nervových struktur a nevratnému neurologickému postižení. Po operaci mohou bolesti ještě nějakou dobu přetrvávat, je nutná šetřná rehabilitace, vhodné cvičení (dle rady lékaře) k posílení zádových svalů a žádné nošení těžkých břemen, tzn. asi ve vašem případě i jiné zaměstnání (nevím, jestli něco těžkého nosíte).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: