Je mozno uzivat...

  • Dotaz od: Frantisek Hofman
  • Publikováno: 12.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den.Je mozno uzivat Xyzal i Aerius dohromady,kdyz ani jeden samostatne neprinasi ulevu? Diky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, každý z těchto přípravků má jinou účinnou látkou a někdy se v kombinaci používají, pokud samostatná léčba těmito preparáty není účinná.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: