Již 10 den chod...

  • Dotaz od: Zdeňka Sedláková
  • Publikováno: 19.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den již 10 den chodím k lékaři , bolí mě v pravém podbřišku, ultrazvuk neukázal nic zvláštního na slepém střevu , jen podezření na ledviních písek, mám strach aby mi slepé střevo neprasklo můžou býr bolesti i od ledvin takového rázu? ukázal n ic n a

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slepé střevo se kromě bolesti vyznačuje i dalšími příznaky (horečka, "tvrdé" břicho, zvracení, zástava odchodu stolice astřevních plynů). Ledvinná kolika může vyvolávat podobné příznaky, odlišit ji lze pomocí ultrazvuku nebo zobrazovacích metod. Více informací najdete zde: http://www.ulekare.cz/clanek?id=b82eef7d70fe2bc469b14e5c6854823b&search=ledvinn%C3%A1+kolika&from=0 http://www.ulekare.cz/clanek?id=6d6037440efddf1010455db0a1f26bfd&search=slep%C3%A9+st%C5%99evo&from=0

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: