Jsem 3 měsíce ...

Dobrý den, jsem 3 měsíce po porodu, mám podváhu a stále hubnu. Mám BMI 16,3 a ráda bych s tím něco dělala pod odborným dohledem. Prosím o radu, na jakého lékaře (specializace) se mám obrátit. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Hubnutí během kojení, ať chtěné či nikoli, je vždy nežádoucí, protože se do mateř. mléka uvolňují toxické látky ze štěpící se tukové tkáně. V případě, že po gynekologické stránce jste zcela vpořádku, měla byste zajít za svým praktickým lékařem a nechat si udělat kompletní laboratorní vyšetření vč. hormonálních hladin (štítná žláza apod.) a na základě těchto výsledků vás lékař ev. pošle na další specializovaná vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x