Jsem 3 měsíce ...

Dobrý den, jsem 3 měsíce po klasické operaci varixů v CA, 2 měs. jsem nosila poctivě kompresní punčochy. Kromě výrazných infiltrátů, které již téměř vymizely, nebyly žádné komlikace. Ale před několika dny mi otekl nárt u operované nohy,nejvíc v místě nad prsty a pod kotníkem. Otok je patrný nepřetržitě od rána do večera, mírně bolí. Zajímá mne, čím to je, jestli to má souvislost s operací a co se s tím dá dělat. Děkuji Čejková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vašeho dotazu mi úplně nevylývá, jaký je charakter otoku. Bylo by lepší zajít za Vaším praktickým lékařem, nohu mu ukázat a poradit se s ním.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy
Obrna
Články: Obrna
Určitě si představíte...
Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Články: Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Osteoporóza neboli řídnutí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: