Jsem 5 let po o...

Dobrý den,jsem 5 let po onkologické operaci,beru poslední 3 roky Femaru.Asi rok mi řídnou vlasy.Lze tomu zabránit?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, řídnutí vlasů nemusí být způsobeno zrovna Femarou. Přichází například při snížení funkce štítné žlázy nebo i třeba při některých kožních onemocněních. Proto dopopručuji informovat ošetřujícího lékaře, aby se řídnutí vlasů blíže vyšetřilo, a podle nálezu se případně upravila léčba.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: