Jsem již šestý...

Dobrý den. Jsem již šestý týden nemocná. Mé problémy začaly točením hlavy s příznaky virózy. Postupně jsem užívala Bioparox a poté Klabax. Bolesti v krku a rýma ustaly, kašel se zmírňuje, ale točení hlavy mi zůstalo, začala mě velmi bolet oblast okolo pravého spánku a hlavně se mi přidaly problémy s očima. Špatně se mi zaostřuje a pohled se mi "kříží". Na imunologii byly vyloučeny borelióza, revmatismus apod. Ještě čekám na výsledky, zda se nejedná o prodělanou neuroinfekci. Neslyšela jsem o tomto termínu, tak se chci zeptat, zda by odpovídaly mé příznaky nebo případně na jaký zdravotní obor se obrátit. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neuroinfekce je jakákoli infekce postihující nervový systém ( např. virus klíšť. encefalitidy, ale vyvolavatelů je celá řada - viry i bakterie). Tyto infekce se prokazují přítomností protilátek v krvi a mozkomíšním moku. Skutečně řada z nich začíná jako chřipkové onemocnění. Ale vaše obtíže mohou mít i jinou než infekční příčinu, obraťte se na neurologa a nečekejte na další zhoršování.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x