Jsem po steril...

  • Dotaz od: AdelaVondrakova
  • Publikováno: 24.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, jsem po sterilizaci, podvázání vaječníků, ale dozvěděla jsem se ,že i přes ní je možno ještě otěhotnět a mít děti, chtěla bych se pozeptat zda tomu tak je, a je-li tato možnost, jaké jsou možnosti a kam se obrátit, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Vondráková, tato možnost je velice nepravděpodobná,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Nebolestivé ultrazvukové...
Diabetická neuropatie aneb Cukr na nervy nepomáhá
Články: Diabetická neuropatie aneb Cukr na nervy nepomáhá
Poškození nervového systému...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: