Jsem v 35 tydn...

Dobry den. Jsem v 35 tydnu tehotenstvi a moje 9 tileta dcera dostala nestovice. Chtela bych se zeptat,jak mne to muze ohrozit. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neštovice jsou rizivé pro plod v prvním trimestru. Ale pokud jste v dětství neštovice prodělala, máte dost protilátek a infekce s e u Vás znova neobjeví. takže není riziko ani úro Vás ani pro miminko.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: