Mám 10měsíčního...

Dobrý den.Mám 10měsíčního syna,který má predilekci hlavičky.Od 3 měsíců jsme byli odesláni na rehabilitace.Sploštění hlavičky stále přetrvává.Ráda bych se zeptala jestli to nebude mít vývoj na mozek a jestli se to srovná úplně když jeho mozeček stále roste.Jinak jeho motorické schopnosti jsou v úplném pořádku.Děkuji moc za odpověd´.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie, nedá se odhadnout, jestli se konkrétně u vašeho synka vše srovná. Většinou tomu tak je a další vývoj mozku probíhá v pořádku. Nezbývá než rehabilitovat (asi cvičíte Vojtovu metodu) a dbát rad, které vám dávají vaši lékaři - jen ti vidí pokroky a můžou odhadnout, jak se situace bude dál vyvíjet. Dobrou zprávou je, jak píšete, že motorické schopnosti jsou v pořádku - zřejmě tedy používá obě poloviny těla a to je velmi dobré. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x