! mám bezmála čt...

Dobrý den! Mám bezmála čtyřletého syna, nyní jsem půl roku bez horm.antikoncepce. Cyklus mám pravidelný, krátký, bez potíží. Nyní jsem se tři dny po uvulaci začala cítit "těhotná" - nafouklý podbřišek, ranní nevolnosti, nechuť na kávu a víno, nevolnost v dopr. prostř. a v reakci na kouř, tvorba mateř.mléka (odstříknu). V den další mens. jsem začala nepatrně špinit a provedla si těh.test s neg.výsledkem. Může se jednat o premenstr.syndrom a má tento problém vliv na početí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, premenstruační syndrom se obvykle dostavuje těsně před menstruací (tedy ne v půlce cyklu jak popisujete). Pokud se u Vás obejvilo mateřské mléko, může jít o důsledek hormonální nerovnováhy, doporučuji zajít k vašemu gynekologovi a svěřit se s tímto problémem i s ostatními obtížemi. Pokud jste si těhotenský test dělala týden po pohlavním styku, mohl být falešně negativní (to znamená, že připadá v úvahu Vaše těhotenství).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x