Mám broblém od...

  • Dotaz od: Neckářová Marta
  • Publikováno: 19.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Mám broblém od 18 let s varixy, byla jsem na operaci ve 24 letech. Objevily se mi znovu, počítám s novou operací. Můj problém je nyní v 37 letech mám 7 měsíční dceru a stále kojím. V těhotenství mi na gynekologii našli žílu i na levém vaječníku. Nyní mám znatelné žíly na prsou. Nevím jestli mám stále kojit, zda to není nebezpečné. Brala jsem Detralex, nyní neberu nic. Jinak varixy mám na obou stehnech až do třísla. Děkuji moc za radu. S pozdravem Marta.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nedomnívám se, že by kojení mělo nějak zhoršovat výskyt varikózních žil a že by to mělo být pro Vás nebezpečné. Neznám však další podrobnosti ohledně Vašeho zdravotního stavu, proto doporučuji věci konzultovat s Vaším gynekologem.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní test předpoví průběh Bechtěrevovy nemoci
Články: Krevní test předpoví průběh Bechtěrevovy nemoci
Bechtěrevova choroba je...
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Velká neznámá: autoimunitní poruchy
Články: Velká neznámá: autoimunitní poruchy
Když člověka začne bolet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nevěra a manželské konflikty
Články: Nevěra a manželské konflikty
Nevěrou lze označit...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: