Mám dotaz ohled...

Dobrý den,mám dotaz ohledně očkování mé dcery.Bude jí v dubnu 18 měsíců a teď jí čeká poslední dávka prevenaru a hexa vakcíny a má za sebou jednu dávku priorixu.Chtěla bych ji nechat očkovat proti meningokovi,klíšťové encefalitidě a žloutence tybu A,proto se chci zeptat,kdy je toto očkování vhodné a uzda-li to nezatíží moc její organismus.Děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji při očkování udržovat mezi jednotlivými typy vakcíny odstup nejméně dva měsíce, aby dětský imunitní systém zvádl zátěž, kterou očkování může představovat. O konkrétním načasování se ale poraďte s pediatrem. Při očkování by dcerka měla být zcela zdravá, bez nachlazení, teplot či jiných potíží.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: