Mám dotaz ohled...

Dobrý den,mám dotaz ohledně vysokého tepu. Beru půl tablety Lozapu denně na snížení krev.tlaku a pohybuje se kolem 130/80. Mám obavy ale z tepu, který dělá tak 105-115/min. Někdy cítím, jak to ve mě vibruje a mám z toho strach a úzkost.Můžete mi poradit, jak se mám léčit? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samoléčba v tomto případě není možná. Navštivte svého ošetřujícího lékaře a informujte ho o svých problémech s tepem. Je třeba zjistit příčinu (může být například i díky zvýšené činnosti štítné žlázy apod.) a podle toho zvolit léky. Pozn.Lozap by na tepovou frekvenci neměl mít žádný vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: