Mám dotaz ohled...

  • Dotaz od: Eva Nováková
  • Publikováno: 6.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,mám dotaz ohledně dcery-16.měsíců.Má stále hodně nafouklé bříško,i ráno,když má vytráveno.Oblečení,které máme,je jí většinou jen přes to bříško malé,kalhoty nezapneme nikdy,tak mě to trápí.Vím,že se tak může projevit třeba celiakie,ale zase-prospívá dobře a průjmama trpí jen občas.Má jí nechat udělat nějaké vyšetření po poradě s pediatrem?

Odpověď odborníka:

pokud vaše dítě prospívá, přibývá na váze a je aktivní, bude asi vše v pořádku. Občasný průjem není nic neobvyklého. Omezte nadýmavé potraviny. Ev. další vyšetření musí zvážit váš pediatr, který zná vývoj dítěte od narození.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: