Mám malé mimi...

  • Dotaz od: Lucie Pecková
  • Publikováno: 23.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám malé miminko, narodilo se 30.1.2008, které kojím. Narodilo se v 35. týdnu těhotenství. Ze začátku jsem ho musela budit na krmení po 3 hodinách, nyní se na krmení budí samo. Poslední dobou se stává, že se vzbudí na krmení až po 5 - 6 hodinách, chtěla jsem se zeptat jestli je to vpořádku, nebo ho mám budit na krmení dříve. Váží 3500g, vypije celkem cca 100ml mateřského mléka z lahve, z prsu nemá sílu, brzo usne (cca 35ml). Děkuji za odpověď. Lucie Pecková

Odpověď odborníka:

Neuvádíte porodní hmotnost ani pravidelné váhové přírůstky, ale pokud mimi přibývá na váze a prospívá - to musí posoudit váš pediatr - je vše v pořádku. Předčasně narozené děti mohou být spavější. V opačném případě ho buďte po 3-4 hod. Nejprve nabídněte prs, pak teprve dokrmte z lahve.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Články: Opalování během těhotenství: pouze občas a s rozumem
Přestože si řada z nás...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: