Mám na zadní s...

Dobrý den, mám na zadní stěně dělohy myom o velikosti 45 mm a rychle se zvětšuje. Zajímal by mne Váš názor zda lze tento zákrok řešit laparoskopicky. Dále by mne zajímalo, zda po operaci dělohy mohu dál normálně sexuálně žít. Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemohu jednoznačně odpovědět, protože taktika a volba operace je významně závislá na zvyklostech pracoviště a zručnosti operatéra a dále také na zdravotním stravu pacienta, dalších přidružených onemocněních a podobně. V zásadě se ale dá říct, že operovat útvar 4,5cm by mělo být technicky schůdné.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x