Mám po laparosk...

DOBRÝ DEN.MÁM PO LAPAROSKOPICKÉ OPERACI KDE MI BYLA ZJIŠTĚNA ENDOMETRIOSA.A ODSTRNILY MI NEJVĚTŠÍ LOŽISKA ALE MALÁ LOŽISKA MI TAM ZŮSTALA.MOJE GYNEKOLOŽKA MI JAKO JEDEN ZE ZPŮSOBŮ LÉČBY DOPORUČILA BRÁT ANTIKONCEPCI(MARVELON) PŮL ROKU BEZ PŘESTÁVKY A TÍM ŽE SE TA SLIZNICE DĚLOŽNÍ VYHLADÍ.MŮJ DOTAZ SPOČÍVÁ V TOM JESTLI BRANÍ ANTIKONCEPCE TAKHLE DLOUHOU DOBU NEPŘETRŽITĚ A NEMÍT MENSTRUACI NENÍ ZDRAVÍ NEBEZPEČNÉ.?

Odpověď odborníka:

Nebezpečné to vůbec není, nemusíte se obávat. Toto je standardní postup léčby endometriosy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: