Mám problém s v...

Dobrý den,mám problém s vlasy, za poslední půlrok mi značně prořídly. Je mi 39 let, cítím se zdravá a nemám stresové období.V listopadu jsem měla streptokpka a užívala jsem Penicilin, beru antikoncep. prášky Mirelle.Četla jsem , že vlasy ovlivňuje špatná čiinnost tl. střeva Potíže žádné necítím.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvýšený výpad vlasů může mít řadu příčin. Poradtě se s kožním lékařem, který Vám může doporučit i vhodné přípravky na zvýšený výpad vlasů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x