Mám prokázanou ...

  • Dotaz od: Hana Císařová
  • Publikováno: 20.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,mám prokázanou mutaci JAK-2 v heterozygotním stavu ,nasazena cytoredukce Litalirem.Prosím,chtěla bych vědět,zda se jedná o rakovinu krve. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Z vaší informace není jasné, o jakou diagnosu se jedná. Lék Litalir se skutečně podává jako cytostatikum při určitých formách rakoviny - leukemie, melanom a jiné kožní nádory, nádory vaječníků. Váš ošetřující lékař vám jistě může podat přesnější informaci.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x