Mam skoro 10ti...

  • Dotaz od: Klara Rotgeri
  • Publikováno: 31.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den, mam skoro 10ti mesicniho syna, ktery ma 4 den rymu a suchy kasel. momentalne jsme v Kanade a ceka nas cesta zpet a rada bych ho toho kasle zbavila. Teploty mel asi poze dva dny a to jen zvysene. Ale starost mi dela ten kasel, chytne ho nekdy takovy zachvat, ze se nemuze ani nadecnout ani vydechnout. vecer pred spanim vyzvracel i ceou veceri. Chci se optat jestli je mozne mu podat nejake antidusika. vazi asi 7,5kg. jinak je vesely a ma i chut k jidlu.velice dekuji za radu. jsem s pozdravem klara Rotgeri

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji co nejdříve navštívit dětského lékaře, suchý kašel zvláště v kombinaci se zvýšenou teplotou může být i známkou bakteriální nákazy. Dbejte na dostatečný příjem tekutin, klid, dostatek vitamínů. Ke ztišení kašle je možné podat např. Stoptussin (Butamirati dihydrogenocitras) 3 až 4 dávky denně 8 kapek.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x