Mám syna 3,5 l...

Dobrý den, mám syna 3,5 let od září 2007 až do teď má rýmu, kašel a min. 1 za měsíc zánět v uchu nepíchaný přeléčený lihovými kapkami za tu dobu měl 2x atb Ospen a to v prosinci a v dubnu. Od března 08 má zánět v uchu každých 14 dní do školky nechodí a když už je zdravý tak jde na 3 dny a pak opět rýma, kašel a ucho, smrkat umí žádné kapky nezabírají. Bylo mi řečeno, že má trochu zvětšenou nosní mandlu. Pomohlo by chirurgické odstranění? Měl i zhoršený sluch to se zlepšilo, ale teď opět zase se zhoršuje. Kašel bývá suchý dráždivý a nebo vykašlává. Nyní spíše vykašlává. Děkuji za odpověď Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle Vámi sdělených informací bych nečekal a nosní mandli bych doporučil odstranit. Ačkoliv mandle nemusí být obrovská, bude pravděpodobně trvalým zdrojem reinfekce Vašeho syna a příčinou přetrvávající rýmy a opakovaných středoušních zánětů. Dle mých zkušeností u takto často nemocných dětí bývá zlepšení po odstranění mandle výrazné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x