Mam takový dot...

Dobrý den, mam takový dotaz. Včera jsem byla na druhe kontrole u gynekologa. Mela jsem byt v 9tt. Pan doktor ale ultrazvukem nevidel srdicko miminka. Pry tehotenstvi odpovida tak 5tt. Za tyden mam jit na kontrolu a bud srdicko uvidi nebo je konec. Jsem z toho poradne vydesena a bojim se. Chci se zeptat jestli je to mozne, aby se to mohlo stat. Nechci o miminko prijit, je vymodlene. Doma uz mam zdravou skoro triletou holcicku a prvni tehotenstvi probihalo naprosto v poradku. Doufam,ze mi odpovite co nejdrive. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel Vám nemůžu napsat nic jiného než co Vám řekl Vás lékař. V některých případech se bohužel stává, že je vývoj plodu něčím narušený . Někdy se také ale lékař při výpočtu délky těhotenství podle údajů matky odchýlí od skutečného stáří a plod je ve skutečnosti mladší než by se očekávalo. Počkejte na kontrolu za týden, snažte se být v klidu, nestresujte se, vyhněte se alkoholu cigaretám a rušným místům. Přeji Vám, aby Vás další kontrola uklidnila, Vaše těhotenství zdárně pokračovalo a Vy jste se mohla starat o další zdravou holčičku nebo chlapečka.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: