Mámé osmiměsí...

dobrý den, mámé osmiměsíčního syna a třináctiletého syna, ktrý je čersvě po léčeném kašli a chci se zeptat zda může byt v kontaktu s osmiměsíčním bráchou i přesto že je lékařem uschopněn a chodí do školy, ale ještě trohu pokašlává. Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,kontaktu by dle mého názoru bylo velice těžké zcela zabránit- i vy jste v tomto případě bacilonosičem. Infekt u Vašeho stršího syna je již pravděpodobně zaléčen a neměl bz tím pádem být již nakažlivý.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: