Mé dceři-5 let-...

Dobrý den,mé dceři-5 let-operativně vytrhli nosní mandle,je čtvrtý den po operaci,nyní u ní začal suchý dráždivý kašel(nebyla v kontaktu s dětmi ani venku),rýmu nemá.Může to být způsobeno tou operací?Nebo čím?Může nějaké léky na kašel?A ještě prosím,může jít po 5 dnech ven-doteď byla v klidovém režimu,a na kontrolu jdeme až za týden,tak jestli je po operaci nosních mandlí povolen pobyt venku-pokud ano,jak dlouho?Děkuji moc Monika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně to operací způsobeno nebude, spíše se bude jednat o nějaký infekt. Léky na kašel dostat může. Týden po operaci se doporučuje klidový režim, ale pak na procházku ven samozřejmě může, neměla by mít výraznější pohybovou aktivitu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: