Měli bychom r...

Dobrý den , měli bychom rádi potomka, muž prodělal boreliozu ( 3roky zpět), oba jsme zdraví. Měla by tato skutečnost vliv na dítě? díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prodělaná boreliosa Vašeho muže by vliv mít neměla, jistý vliv na pokusy o otěhotnění by mohla mít boreliosa u Vás. Nemusíte se tedy obávat a směle se vrhněte do pokusů a potomstvo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: