Mému 2o měsíční...

  • Dotaz od: Pavlína Kučerová
  • Publikováno: 20.6.2008
  • uLékaře.cz

dobrý den,mému 2O měsíčnímu synkovi byly zjištěny bakterie? Entrerococum a morganela morganii při průjmovém onemocnění.Dětská lékařka tvrdí,že to nic není,průjem a zvracení jsme léčili dietou,smectou a kulíškem.Horečky panadolem baby. Nemoc trvala cca 10 dní,dnes je malý v pořádku.Další vyšetření mu nedělali.Chtěla bych vědět,o jaké bakterie se jedná,jak moc jsou nebezpečné a zda by nebylo dobré po prodělaném onemocnění udělat ještě jeden výtěr.Děkuji

Odpověď odborníka:

Tyto bakterie se mohou nacházet ve střevním traktu a nepůsobit žádné obtíže. Pokud nyní nemáte žádné zažívací problémy ani teplotu, není nutné bezpodmínečně provést kontrolní výtěry ani dále léčit.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: