Minulú nedeľu som mal nechránený pohlavný styk, po pár hodinách som zbadal zmeny na žaludi, bol akoby citlive

Mám obavy, že to môže byť mykóza. Ak je to mykóza ako mám postupovať, existuje efektívna domáca liečba, keďže lekáreň je zatvorená kvôli sviatkom?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, podle popisu i fota by to opravdu mohla být mykosa, kupte si Canesten krém a 2-3x denně si ho mažte na penis. Pokud se stav zlepší, máme vyhráno, pokud ne, určitě navštivte urologa, který Vám předepíše účinnější léčbu,

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x