Minulý týden...

Dobrý den, minulý týden jsem si pomocí antikoncepce posunula menstruaci (kvůli přijímacím zkouškám a cestování) o celý týden. Dříve mi dělalo potíže, že jsem během tohoto "prodlouženého" období začala přesto špinit. Tentokrát bylo vše v pořádku, v neděli jsem si vzala poslední pilulku a hned druhý den jsem začala podle očekávání špinit. Menstruace ale stále nepřichází. Mám obavu, zda-li antikoncepce účinkovala i v tom dalším týdnu a zda-li nemůžu být těhotná. Prášky jsem užívala ve stejnou hodinu jako obvykle, žádný jsem nezapoměla. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobu braní prášků (pokud to tedy byly prášky s účinnou látkou) antikoncepce zcela jistě fungovala a těhotná byste tedy být neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: