Můj 10-ti měsí...

  • Dotaz od: Kristina Němečková
  • Publikováno: 20.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, můj 10-ti měsíční syn měl před deseti dny přisáté klíště. Nyní má už tři dny zánět spojivek a teploty. Mohlo by to spolu souviset? V místě přisátí není žádná skvrna. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k inkubační době a projevech není souvislsot příliš pravděpodobná. Jelikož je však syn ještě velmi malý (10 měsíců), doporučuji navštívit raději cp nejdříve lékaře, aby byla definitivně vyloučena jak souvislsot s přisátím klíštěte, tak co nejdříve nasazena vhodná léčba. I nemoci, které klíšťata nepřenášejí, mohou být pro takto malé dítě nebezpečné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x