Můj 4letý syn ...

Dobrý den, můj 4letý syn dostal v pátek Sumetrolim a Spiropent. Suchý kašel přetrvává, nemůže smrkat. Teplota nad 38-38,7 po sirupu na teploty se sníží na max 37,6. Vždy mu ATB zabírala po dvou dnech a včera jsme pro jistotu jeli na pohotovost, kde paní doktorka nezjistila nic znepokujícího. Napsala mu ještě kapky Stoptussin. Syn od 10. 3 užívá ještě sirup Aerius. Je možné, že ATB nezabírají? První dávku měl už v pátek ráno. Děkuji za odpověď, Michaela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel nelze vyloučit, že zvolená ATB nezabírají nebo že zabírají méně, než by bylo záhodno, případně že je potřeba zcela přehodnotit léčbu. Doporučuji zítra (25.3.08) navštívit ošetřujícího dětského lékaře a poradit se s ním o další léčbě.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Články: Velikost penisu a sexuální uspokojení žen
Zajímalo vás, jak závisí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina žaludku
Články: Rakovina žaludku
Zhoubný nádor žaludku je...
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: