Od minulého l...

Dobrý den, Od minulého léta se léčím na vysoký tlak, od prosince nosím brýle, ikdyž mám poloviční korekci, prý abych si nejdříve zvykla. Zhruba 3-4 měsíce mám takové stavy něco jako závratě/malátnost, tlaky za očima, přijde mi, jako bych realitu vnímala nějak vzdáleně. Nejdříve jsme měnili prášky na tlak, jestli to nedělají, ale beze změny. Neurolog napsal, zřejmě cirkulační původ, nasadil mi magnezium, nelepší se. Nevím, co dál. Přijde mi, že je to spíše stále horší. Myslíte, že by to mohlo být způdobeno očima, či navštívit jiného neurologa?Myslela jsem, že mě pošle aspon na CT či něco... Díky za radu. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti hlavy způsobené nedobře korigovanou oční vadou bývají poměrně časté. Závratě však mohou být způsobeny i dalšími příčinami. V první řadě bych doporučil znovu navštívit očního lékaře, aby zkusil upravit korekci tak, aby odpovídala ztrátám zraku, pokud se stav nezlepší, bude na řadě znovu neurologické a dále případně ORL vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: