Pan doktor

mohol by sa mi po 13 dnoch zrast malicek na 2az3 krat zlomeny? nebolel ma ani ked mi davali tabletky odmietol som,len ma to obmedzuje veeeeeeelmi,ak si dam dole sadru doma sam moze ma pan MUDR NEJAK SPRDNUT?

Odpověď odborníka:

Mnohočetná zlomenina malíčku, pokud se jedná o malíček na ruce, se za tuto dobu nezhojí. Pokud se jedná o nsnášenlivost sádrového obvazu je možno léčit malou ortézkou, ale znehybnění je nejméně na 3-5 týdnů nutné. Pokud se jedná o střední článek potom oněch 5 až 6 týdnů, ostatní články kratší dobu. Poté rehabilitace.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x