Pane doktore, ...

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, mám strašný pocit viny a je mi opravdu hodně zle. Poslední měsíčky jsem měla 30.3.2009, před nimi přesně 18.3. jsem měla nechráněný styk, kde ale dle partnera šlo vše mimo, v dubnu jsem měla další styky nechráněné, ale s mým milovaným mužem a za březen cítím hroznou vinu, 27.4. test ukázal že jsem těhotná, jen slaboučká čárečka. Následný duben jsem byla bez měsíčků, 28.4. tedy víc jak měsíc od nechráněného styku v březnu na ULT ještě nebylo nic vidět a 12.5. tam už bylo vidět mimi o délce 0,4 cm, následně 18.5. bylo mimi 0,95 cm a 28.5. mimi mělo 1,54 cm. Dle doktora bych měla být dnes 8tt+6, ale mám strach, jestli ULT je dost přesný. Je možný, že bych mohla čekat dítě s partnerem z března??? To bych musela být dnes ve 12tt a mimi by muselo být daleko větší, ale přesto si kladu otázku, zda někdy nedochází k pomalejšímu růstu, či opožděnému začátku růstu (třeba že by vajíčko bloudilo a začalo růst až o 14 dní později) stává se něco takového...?? Je to vůbec možné??? Mám hrozný pocit viny, několik nocí už nespím a trápím se. Nechci dál prožívat takovéto stavy, mimi to škodí a já jsem na nervy. Prosím poradte mi co nejvíc můžete. Jsem hloupá a musím pikat za své chyby, ale teď se obracím na Vás, jste jediný, na koho se můžu obrátit. Jak přesný je ULT...??? Jaká tam může být odchylka??? Prosím moc, moc, moc o radu. Popř. mi prosím napiště rizika interupce, je mi necelých 30 a 1x jsem měla cystu na vaječníku, která se po injekcích střebala. Děkuji mockrát!!!!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nikolo! Bohužel neuvádíte zcela přesně kdy byly pohl.styky s milencem. Dle Vašeho popisu zní VELICE nepravděpodobně, že by dítě mohlo bít jeho. Myslím, že byste si měla přestat lámat hlavu a užívat si těhotenství, i když se mi to snadno píše a Vám mnohem hůř provádí. Jistotu Vám nedá nic, leda testy DNA... (mimochodem, až asi 10% českých dětí jsou "kukačky")

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x