Pane doktore, ...

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o vysvětlení, jak je to s možností otěhotnění při chybějící menstruaci. Jsem 6 měsíců po porodu, plně kojím, menstruace se ještě nedostavila. Beru pilulky Cerazzete nebo spíš neberu. Když se dostavila slabost, divné pocity v břiše, prsa neustále nalitá, tak jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní; avšak druhý i třetí byl negativní?!? Jak si to mám vysvětlovat, když nemenstruuji, tak to předci není možné..?? A test byl asi špatný. Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kojení není stoprocentní ochrana před otěhotněním. Takže pokud neužívate antikoncepci pravidelně, je možné otěhotnět i v prvnm ovulačním cyklu než se dostaví menstruace. Pokud máte pochybnosti s výsledky těhotenského testu, měla byste se nechat vyšetřit u svého gynekologa. Těhotenský test není vždy stoprocentní a také závisí na správném rovedení testu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: