Pane doktore, c...

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, je-li možno otěhotnět 18.3., potom mít klasicky měsíčky v termínu, které však vyvolává inj. AGolutin a to přesně 30.3. , myslíte, že by po tomto početí ještě 28.4. nebylo nic vidět na ULT, pak aaž 12.5. by bylo vidět mimi o délce 0,4cm..??? Jedná se mi o to, jestli oplodněné vajíčko může tak dlouho putovat vejcovody než dojde do dělohy a nebude vypuzeno menstruací??? Dnes 1.6. jsem dle ULT 9+1 tt, je to přesné?? Nemohu být těhotná z března??? To by bylo 12+1 a mimi by bylo podstatně větší. Prosím o radu, mám depresi a hroznou krizi. Deěkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Alex, podle údajů to vypadá spíše na pozdější termín otěhotnění. Termín týdnů podle poslední menstruace s velikostí embrya nemusí odpovídat, proto se týden těhotenství koriguje podle velikosti. Pokud byste počala 30.3., za měsíc by to určitě na ultrazvuku vidět bylo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: