Potřebovala by...

Dobrý den, potřebovala bych poradit, dcera 21 měsíců má angínu, dostala antibiotikový sirup Ospen, teď začala dost kašlat, tak jsem se chtěla zeptat zda jí můžu začít dávat homeopatický sirup na kašel Stodal (ten mám doma). Potřebuji poradit jestli se léky můžou brát současně. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Neexistuje žádný zásadní důvod, proč by dcera nemohla Stodal užívat, účinnost antibiotik to neovlivní. Dávejte jí hodně pít, aby se hlen mohl naředit a dobře vykašlat.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: