Pred mesiacom ...

Dobry deň. Pred mesiacom som si dala odstrániť znamienko. Pred 2-3 dňami mi odpadla chrasta. Chcela by som sa spýtať či si o týždeň po odpadnutí chrasty môžem dať trochu make-upu na tvár aj na to kde mi odpadla chrasta. Či to náhodou nebude vadiť, alebo mi to nesposobí nejaké zdravotné problémi. V lekárni ževraj predávajú tiež nejaký make -up tak som rozmýšlala že si kúpim ten. Poradíte mi? Dakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Emo! S make-upem počkejte, až se léze zcela zhojí. Pokud je suchá, čistá, strup odpadl, nemělo by hrozit nebezpečí. Na druhou stranu, řada kosmetických přípravků může kůži dráždit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: